Війна
7 серпня 2017
Бойовики обстріляли українські позиції поблизу Мар'їнки: загинув один військовослужбовець
На донецькому напрямку під гранатометний вогонь потрапили українські опорні пункти в районі Невельського.
news-image

Оперативна ситуація в районі проведення антитерористичної операції на сході України протягом доби 7 серпня дещо стабілізувалася. Однак внаслідок обстрілу з боку бойовиків поблизу Мар'їнки загинув український військовий.
Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, інформує «Є!», з посиланням на ru.golos.ua.

"Російсько-терористичні війська істотно зменшили провокаційні обстріли позицій української армії. За нашими оперативними даними, в першу чергу, це пов'язано зі спекотною погодою і можливістю виникнення пожеж, в яких місцеві жителі будуть звинувачувати бойовиків", - йдеться в повідомленні.


При цьому, згідно з повідомленням, на приморському напрямку днем ​​повної тиші не було. 

"Близько 13 години від кулі ворожого снайпера загинув наш боєць неподалік Мар'їнки. Також бандити випустили 2 міни калібру 120 міліметрів по позиціях сил АТО на підступах до Широкино", - відзначили в штабі.


Відзначається також, що на донецькому напрямку під гранатометний вогонь потрапили українські опорні пункти в районі Невельського.
Нагадаємо, за даними Міноборони, за минулу добу, 6 серпня, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в результаті бойових дій жоден військовий не загинув, проте троє бійців отримали поранення.

Читайте також: У Балаклії знову стався вибух: є відомості про постраждалого чоловіка
Читайте також: Доба в АТО: бойовики ведуть обстріли з важкого озброєння, двоє українських військових поранені
Читайте також: ДНР відбирає житло у простих людей