Світ
8 серпня 2017
Канал Disney покаже дошкільнятам пригоди лесбі-сім'ї (відео)
Disney не вперше демонструє ЛГБТ-пари в своїх мультфільмах.
news-image

Disney Channel показав фрагменти нового епізоду дитячого серіалу Doc McStuffins, героями якого стали лесбіянки різних рас, що живуть спільною родиною. Чорношкіру героїню озвучила відома комедійна актриса Ванда Сайкс, яка також є лесбіянкою. Враженнями від мультфільму вона поділилася в ролику, який телекомпанія розмістила на YouTube, передає «Є!»

Згідно з сюжетом серії, одностатеві батьки разом з двома маленькими дітьми, бажаючи сховатися від землетрусу, спровокованого іграшковим динозавром, звертаються до головної героїні на ім'я Дотті з проханням допомогти їм зібрати тривожний чемоданчик. Та розповідає, що необхідно мати в такому наборі, щоб захиститися від землетрусу.

Видання Mashable звертає увагу на те, що Disney не вперше демонструє ЛГБТ-пари в своїх мультфільмах. Канал уже показував одностатевий поцілунок в мультсеріалі «Стар проти сил зла». Одностатеві стосунки були показані в молодіжному серіалі «Успіху, Чарлі», однак на цей раз ЛГБТ-пару вперше покажуть в блоці Disney Junior, призначеному для дошкільнят.