Події
8 серпня 2017
Водій злетів з траси «Київ-Чоп» та врізався у будинок (фото)
За словами власника пошкодженого будинку, це вже 14-й автомобіль, який «приземляється» у його господарстві.
news-image

 Учора, сьомого серпня, на трасі «Київ-Чоп» у селі Тарканів сталася дорожньо-транспортна пригода. Авто вилетіло з дороги та врізалося у житловий будинок, внаслідок чого постраждав пасажир легковика, передає «Є!» із посиланням на поліцію Рівненської області.

Встановлено, що 28-річний водій «Dacia Logan», житель Києва, рухався у напрямку Рівного.

"Після проїзду кільцевої розв’язки не впорався із керуванням та допустив з’їзд авто на узбіччя із подальшим перекиданням на бік. Транспортний засіб з’їхав на подвір’я приватного господарства та врізався у будинок.

Унаслідок ДТП серед п’ятьох киян, які перебували у салоні, постраждав 26-річний чоловік. Його госпіталізували у травматологічне відділення Дубенської центральної районної лікарні, де медики у нього діагностували численні переломи та забої", - повідомили поліцейські.

Водій «Dacia Logan» за результатами освідування був тверезим.

На момент ДТП на подвір’ї нікого з мешканців не було.

За словами власника пошкодженого будинку, це вже 14 автомобіль, який «приземляється» у його господарстві.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.  

Читайте також: Стосовно лікаря із Борисполя, який оглядав жертв ДТП у стані алкогольного сп'яніння, відкрито кримінальне провадження