Суспільство
10 серпня 2017
У Кривому Розі жителі масово відмовляються від «чашки кави» щоб врятувати землячку від страшної хвороби (фото)
На лікування необхідна непідйомна для сім'ї сума - 40 000 доларів.
news-image

Жителів Кривого Рогу закликають допомогти своїй землячці - Ірині Кудиновій, яка терміново потребує лікування. У 24-річної дівчини виявили страшну хворобу - гострий мієлобластний лейкоз. На лікування необхідна непідйомна для сім'ї сума - 40 000 доларів, яку треба зібрати в найкоротші терміни.

Інформує «Є!», з посиланням на 0564.ua.

Щоб допомогти своїй землячці перемогти хворобу, криворіжці організували флеш-моб "#РАКДУРАК CHALLENGE". Кожен з нас хоча б раз в день купує чашечку кави або ходить з колективом на ланч. Суть акції полягає в тому, щоб відмовитися хоча б раз від цього і перерахувати гроші на порятунок життя Ірини Кудинової.

До флеш-мобу приєднується з кожним днем ​​все більше людей. Власники кафе приєдналися до акції і гроші від кожної випитої чашки кави йдуть на лікування Ірини.

Необхідно зібрати 40 тисяч доларів. Сім'я не може самостійно дістати таку суму і розраховує на допомогу небайдужих людей.

"Спасибі що не кидаєте нас в цей важкий час для нашої родини! Що переживаєте, і шукайте для нас шанси і можливості! Крім Вас, нам більше нікому допомогти! Я вірю в силу добрих людей! Пора ставати "героями" і здійснювати подвиги! Врятуйте життя молодій дівчинці, яка дуже хоче жити! Збір триває .... Я вірю, у нас все вийде ... ", - зазначила сестра Ірини - Наталія Матвійчук.

Ті, хто хоче допомогти врятувати життя молодій криворіжанці, можуть надсилати кошти на картку мами Ірини - Кудинової Олени Леонтієвни 5168 7450 1130 5437.

Читайте також: Українські двійнята та близнюки встановили національний рекорд (фото)