Суспільство
11 серпня 2017
На інтернет-прапор України нанесуть 10 тисяч написів, вже є 6
Кожен бажаючий має можливість залишитись в інтернет-історії України, підписавши Прапор. Тобто передати свої патріотичні думки, мрії, емоції, надії, слова подяки воїнам АТО, привітання коханим та близьким за допомогою повідомлення.
news-image
В інтернеті стартував проект, в рамках якого кожен бажаючий може залишити свій підпис на інтрент-прапорі України. Проект запустили в мережу до Дня прапора, який відзначатиметься 23 серпня.

Про це повідомляє розробник на сайті проекту, повідомляє «Є!» з посиланням на Укрінформ

«Кожен бажаючий має можливість залишитись в інтернет-історії України, підписавши Прапор. Тобто передати свої патріотичні думки, мрії, емоції, надії, слова подяки воїнам АТО, привітання коханим та близьким за допомогою повідомлення», - повідомили на сайті проекту.

На разі на прапорі вже є шість підписів.

Проект благодійний і передбачає добровільні внески на суму від 50 гривень за заповнення однієї з комірок для написів.

«Частина зібраних коштів буде передана в благодійний фонд АРМІЯ SOS, для закупівлі планшетів та комплектуючих для ПБЛА, а частина - для нового проекту», - повідомили розробники.

Повідомлення, які виражатимуть найбільш патріотичний характер, в яких висловлюватиметься подяка бійцям, котрі захищають нашу Батьківщину, а також повідомлення, які підіймають бойовий дух - будуть перенесені на шовковий прапор. Пізніше цей Прапор буде переданий в зону АТО.

Автор проекту – Руслан Божок із селища Сосниця, що на Чернігівщині. Окрім проекту підпису інтернет-прапора він також працює над двома іншими проектами, спрямованими на вирішення соціальних проблем громадян.

Читайте також:У Варшаві за наругу над польським прапором затримали трьох німців

Читайте також:Порошенко затвердив новий бойовий прапор військових частин і з'єднань: фото