Суспільство
11 серпня 2017
У Марокко 15 підлітків поглумилися над ослом і підхопили сказ
Малолітніх ґвалтівників відправили до лікарні.
news-image

У Марокко 15 підлітків зґвалтували осла і підхопили сказ. Неповнолітніх відправили у лікарню, щоб зробити щеплення від смертельно небезпечної інфекції, передає «Є!» із посиланням на Morocco World News.

У той час як батьки малолітніх ґвалтівників перебувають в горі й жаху, жителі маленького містечка смакують скандальну історію.

Ця гучна подія трапилася в маленькому фермерському містечку Сіді аль-Камель, провінція Сіді-Касем. Всіх дітей і підлітків, які брали участь в зґвалтуванні осла, відправили на тиждень в лікарню Mechraa Belksiri. Там неповнолітнім повинні зробити щеплення від сказу.

Про інцидент дізналася місцева влада й почала шукати тих, хто "наближався" до зараженого осла або "задивлявся" на нього, щоб не допустити подальшого поширення інфекції.

Як зазначає щоденне видання Al Akhbar, те, що трапилося викликало у родичів ґвалтівників "горе і жах". Разом з тим наруга над твариною стала предметом для знущання і глузування з боку жителів невеликого міста.

При цьому батьки деяких дітей поспішили таємно прищепити своїх чад на випадок, якщо вони раптом теж контактували з інфікованим ослом.
Місцева влада тим часом наказала власникові зараженого сказом осла вбити тварину, щоб виключити ризик подальшого розповсюдження хвороби.

Читайте також: Пожежа у Києві: чоловік, який викинувся з 7-го поверху, вбив двох жінок у квартирі