Віра Брежнєва та Dan Balan презентували новий кліп (відео)
Зустрічайте прем'єру кліпу «Наше літо », через яку пліткарі в черговий раз заговорили про роман Віри Брежнєвої та Dan Balan.
news-image

Давненько не було музичних сюрпризів від популярної виконавиці Віри Брежнєвої. І ось сьогодні відбулася велика прем'єра кліпу "Наше літо". Нову пісню артистка виконує не як така, а з Даном Баланом. Зустрічайте прем'єру кліпу "Наше літо", через яку пліткарі в черговий раз заговорили про роман Віри Брежнєвої та Dan Balan.

Інформує «Є!», з посиланням на telegraf.com.ua.

Після виходу кліпу "Близькі люди" було невелике затишшя в творчості Віри Брежнєвої. У цей період вона багато виступала на престижних музичних преміях і фестивалях на кшталт "Жара-2017". І ось сьогодні шанувальники її творчості зустрічають музичну новинку "Наше літо".

Про новий спільний кліп з дружиною Костянтина Меладзе "Наше літо" розповів сам Dan Balan:

"У новій відеороботі "Наше літо" присутня якась магія минулого, яка знайома кожному. Будь-яка людина, яка хоч раз у своєму житті стикалася з ностальгією за минулими юними відносинами, відразу відчує цю пісню, як особисту історію, адже час повернути назад неможливо і залишається повертатися до колишнього тільки в своїх спогадах ... "

Багато хто відзначає, що відео "Наше літо" підкинуло новий грунт щоб говорити про те, що у відносинах Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе не все гаразд і що вони навіть готуються до розлучення. Нагадаємо, що недавно екс- "ВІА Гра" опублікувала сумний пост про відносини.

Проте, це лише підігріває інтерес публіки до відео "Наше літо". Відзначимо, що режисером відео виступив Сергій Солодкий, який вже вдруге співпрацює з дуетом Dan Balan та Віра Брежнєва. У 2010 році саме Сергій був режисером кліпу "Лепестками слез", який за лічені дні став популярним. Ось що про новий кліп "Наше літо" говорить кліпмейкер:

"Більшою мірою я хотів передати той світлий і добрий смуток про минуле літо, де люди були разом, були щасливі і захоплені одне одним, але, на жаль, це літо закінчилося! Сам кліп до кінця не розкриває, що саме сталося в результаті, чим закінчилася історія цих двох людей. Думаю, що чорно-білий формат зміг точніше передати ту атмосферу і подарувати глядачеві відчуття того, що це якісь спогади ".

 

Читайте також: Бумбокс презентував відеокліп на пісню “Голий Король” (відео)
Читайте також: Глава Одеської ОДА виступив проти концерту співачки Світлани Лободи