Війна
23 січня 2015
У ДНР планують ввести смертну кару і конфіскацію житла у біженців
Захарченко заявив про прийняття незабаром відповідного "закону".
news-image

У керівництві самопроголошеної Донецької народної республіки готуються легалізувати найжорсткіший варіант вищої міри покарання. Про це повідомляє Є l Єдність.інфо із посиланням на Кореспондент.

"У ДНР буде прийнятий закон про смертну кару", - заявив на зустрічі зі студентами та викладачами в п'ятницю, 23 січня, глава самопроголошеної республіки ОлександрЗахарченко.


Крім того, Захарченко на цій же зустрічі заявив про те, що представники ДНР вилучатимуть квартири у жителів регіону, що виїхали.

"Уявіть, ви виїхали в Красноармійськ або до Вінниці, а у деяких залишилися нерухомість, бізнес. Чи в змозі зробити наша республіка так, щоб ті, хто там мукає, уже мукали жебраками?" - звернувся глава ДНР до викладачів, передає видання Остров .

 

"У нас є бійці, є біженці, яким потрібно десь жити, є гідні квартир викладачі, яким потрібна житлова площа", - додав він.


Захарченко звернувся до самопроголошеного "голови адміністрації Донецька" Ігоря Мартинова, і запитав, "чи мають вони право навіть за українським законодавством"вилучати не належне їм житло за несплату комунальних послуг. На що Мартинов ствердно відповів: "100%".