Події
12 серпня 2017
У Києві оперний співак вбив двох жінок і сам кинувся із вікна (відео)
Під час огляду квартири поліцейські виявили у двох загиблих жінок травми голови.
news-image

Вчора, 11 серпня, у Києві на Бехтерівському провулку спалахнула пожежа, рятувальники виявили в квартирі тіла двох жінок з ознаками насильницької смерті, а чоловік який їх убив – викинувся з вікна. 

Інформує «Є!», з посиланням на mykyivregion.com.ua.

Столичні правоохоронці відкрили кримінальні провадження за статтею "умисне вбивство" через пожежу в Бехтерєвському провулку Києва.

За попередніми даними правоохоронців, чоловік убив двох жінок і підпалив тіла, а потім сам викинувся з вікна 7-го поверху.

"Коли рятувальники потрапили до середини квартири о 13 годині 10 хвилин, вони виявили у коридорі тіло жінки. Через хвилину локалізували пожежу, і о 13:25 хвилин рятувальники виявили тіло другої жінки. І лише потім, за зовнішніми ознаками було видно, що у обох жінок були проламані черепи", - розповіла представник прес-служби ГУ ДСНС у Києві Світлана Водолага.

Під час огляду квартири поліцейські виявили у двох загиблих жінок травми голови. Помешкання вигоріло вщент. До гасіння вогню рятувальники задіяли 5 одиниць техніки та 25 пожежників.

Свідки ж розповідають, що чоловік, який наклав на себе руки, перш ніж вистрибнути з вікна, вже з балкону дзвонив і у "швидку", і в поліцію. За їхніми словами, конфлікт виник через те, що жінка попросила чоловіка покинути приміщення і припинити співмешкання.

"Він спершу жив біля монастиря. Він з Одеси чи звідкись – звідти. А потім вони вже три роки жили разом. Він – оперний співак-невдаха, постійно шукав себе. Говорять, що перед смертю він стояв на балконі, дзвонив у поліцію та "швидку", кричав, що збирається викидатися, "приїжджайте", - розповідає очевидиця подій Аліна.

 

Читайте також: «Вогняне пекло» в Росії відправило українців в реанімацію (відео)