Став відомий склад журі проекту «Танці з зірками»
Новий сезон легендарного проекту «Танці з зірками» вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками.
news-image

Сьогодні телеканал «1+1» випустив промо-ролик, в якому розкрив повний суддівський склад проекту. Так, оцінювати запальні танці учасників проекту будуть улюбленець публіки і тренер «Голосу. Діти-4» MONATIK, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар та професійний хореограф Влад Яма

Інформує «Є!», з посиланням на 1plus1.ua.

Популярний співак та вуличний танцівник MONATIK у суддівській трійці виконає роль  експерта у танцях стилю «street style», прима-балерина Національно опери України Катерина Кухар – міжнародного викладача танцю, а відомий танцівник Влад Яма - професійного хореографа та експерта у бальних танцях.

Отже, таємниця #танціззіркамиchallenge, яка декілька місяців тримала у напруженні всю Україну, розкрита: у новому сезоні легендарного проекту професійний хореограф Влад Яма приєднається до суддів «Танців з зірками», а Наталя Могилевська знову спробує свої сили на головній сцені країни у якості учасниці. Хто з танцівників проекту складе пару Наталі Могилевській, яка зірка танцюватиме з Оленою Шоптенко, а також хто з артистів українського шоу-бізнесу стане десятим учасником проекту, глядачі дізнаються незабаром.

Зазначимо, що кожен бажаючий зможе на власні очі побачити магічний світ танцю та відчути атмосферу найбільш грандіозного розважального проекту країни, придбавши квитки на прямі ефіри за посиланням.

Новий сезон легендарного проекту  «Танці з зірками» вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та новими неперевершеними декораціями.

 

Дивіться прем’єру оновлених «Танців з зірками» 27 серпня о 21:00 на телеканалі «1+1».

Читайте також: У старшої дочки Барака Обами проблеми з алкоголем