Україна
14 серпня 2017
У Генштабі повідомили, що військова техніка, яка буде представлена на параді до Дня Незалежності відправиться в зону АТО (фото)
14 серпня в Окремому Київському полку Президента України відбувся стройовий огляд техніки та озброєння.
news-image

Військова техніка, яка буде демонструватися на виставці "Міць нескорених" в центрі Києва з 22 по 27 серпня з нагоди 26-ї річниці Незалежності України, після святкування буде відправлена в зону АТО. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Інформує «Є!», з посиланням на tyzhden.ua.

Згідно з повідомленням, у понеділок, 14 серпня, в Окремому Київському полку Президента України відбувся стройовий огляд техніки та озброєння.

«Загалом під час виставки кияни та гості столиці зможуть ознайомитися з 67 одиницями різноманітної військової техніки: самохідно-артилерійськими установками, танками різних модифікацій, бойовими броньованими машинами, вантажними та санітарними автомобілями тощо. Техніка вже перебуває в резерві та після урочистостей надійде до бойових військових частин Збройних сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України, що виконують завдання в зоні проведення АТО», - запевнили в Генштабі.

Нагадаємо, 24 серпня у Києві на Майдані Незалежності у військовому параді візьмуть участь представники близько 10 країн-партнерів України. Військовослужбовці покажуть близько 70 одиниць військової техніки. Також буде представлена ​​нова форма для роти почесної варти.

Читайте також: На День незалежності на багатьох вулицях Києва перекриють рух
Читайте також: В 2021 bitcoin може коштувати 100 тисяч доларів - прогноз