Інтернет
15 серпня 2017
Viber надав можливість користувачам змінювати номер телефону
При прив’язці нового номера до аккаунту ви не втрачаєте нічого — ні списку контактів, ні листування та іншої інформації.
news-image

Раніше якщо ви змінювали номер, то разом з ним доводилося заводити новий аккаунт в Viber. Тепер досить просто вставити нову SIM-карту в смартфон і виконати прив’язку аккаунта до неї, повідомили розробники.

Інформує «Є!», з посиланням на ua-format.com.

При прив’язці нового номера до аккаунту ви не втрачаєте нічого — ні списку контактів, ні листування та іншої інформації. Як тільки ви вставите нову SIM-карту в смартфон і запустите Viber, він запропонує виконати прив’язку автоматично. Потрібно буде тільки ввести код з SMS, відправленої на новий номер.

При необхідності після прив’язки нового номера до аккаунту ви зможете перенести дані в хмарне сховище. У «хмарі» можна зберігати діалоги, публічні акаунти і стікерпаки.

Більш того: коли ви прив’язуєте аккаунт Viber до нового номеру, всі друзі отримують повідомлення про те, що ваші контактні дані змінилися.

А що робити, якщо вам потрібно поміняти не тільки номер, але і сам смартфон? Тоді потрібно спочатку перенести контакти зі старого смартфона на новий. Правда, якщо ви перейшли з Android на iOS або навпаки, перенесення буде недоступним.


Читайте також: Новий сервіс «Київводоканалу»: передати показники лічильників можна через Viber
Читайте також: Як перевірити готовність чада до першого класу: все, що потрібно знати батькам