Війна
16 серпня 2017
Загострення в АТО: на Донеччині бойовики застосували Град
Близько опівночі, по захисниках Павлополя ворог випустив 4 снаряда з переносної реактивної пускової установки Град (Партизан).
news-image
Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО залишалась напруженою, повідомляє «Є!» з посиланням на Еспресо.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Російсько-окупаційні угруповання не лише активно застосовували міномети різних калібрів, а й вдарили по наших позиціях з переносної реактивної пускової установки "Град" (Партизан). 

Так, ввечері, на Приморському напрямку, бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 120 та 82 міліметри в районі Красногорівки. Позиції поблизу Павлополя злочинці спочатку двічі обстріляли з гранатометів, мінометів та стрілецької зброї. А близько опівночі, по захисниках Павлополя ворог випустив 4 снаряда з переносної реактивної пускової установки "Град" (Партизан).

На Луганському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів декілька разів били по наших укріпленнях на підступах до Кримського та Троїцького. Крім того, ввечері під гранатометним вогнем опинились українські війська у районі Новоолександрівки та Новозванівки.

Читайте також:З початку доби двоє українських військових отримали поранення, - штаб АТО

Читайте також:ГПУ передала до Гааги докази вини Росії в Іловайській трагедії