Суспільство
16 серпня 2017
Лікарі назвали найкращий продукт для профілактики раку
Сир має унікальні цілющі властивості, здатні допомогти в боротьбі з таким важкими хворобами як рак і діабет.
news-image

Названо унікальні цілющі властивості сиру.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Жіночий Світ.

Як повідомляють данські вчені з університету Копенгагена, сир має унікальні цілющі властивості, здатні допомогти в боротьбі з таким важкими хворобами як рак і діабет. На тему свого дослідження фахівці підготували два десятка звітів.

Науці давно відомо, що сир – це прекрасне джерело кальцію, необхідного для нормального росту нігтів і волосся, а також зміцнення кісток і зубів. Однак, в даному продукті харчування міститься значна частина жирів, тому дієтологи схильні вважати, що сир підвищує рівень холестерину в крові і може стати причиною розвитку ожиріння.

До абсолютно іншого висновку в своїй роботі прийшла група дослідників з університету Копенгагена під керівництвом Тані Тортінг. Данські фахівці рекомендують вживати сир якомога частіше і зовсім не боятися за своє здоров’я. Вчені впевнені, що даний продукт не може спровокувати розвиток якої-небудь хвороби, а навпаки здатний справити позитивний вплив на процес лікування раку і діабету.

Також датські експерти підкреслюють раціональність використання сиру при проблемах в роботі серцево-судинної і нервової системи, а також при високому рівні холестерину в крові.

Читайте також:У Грузії школярам на перервах будуть роздавати яблука