Події
16 серпня 2017
Суд заарештував квартиру і будинок Насалика
Арешт накладений до 2020 року.
news-image

Печерський районний суд Києва заарештував квартиру та житловий будинок міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика за клопотанням бізнесмена, президента футбольного клубу "Карпати" (Львів) Петра Димінського. Про це йдеться в матеріалах суду, передає «Є!» із посиланням на Українські Новини.

Димінський подав в суд позов про стягнення заборгованості з Насалика за договором позики (сума заборгованості в рішенні суду не зазначена).

Водночас із цим він подав заяву про забезпечення позову, в якій просив заарештувати нерухомість Насалика, а саме: квартиру площею 287,7 кв. м в Києві, житловий будинок площею 561,4 кв. м та земельну ділянку (1 510 кв. м) в Козині (Київська область).

Суд частково задовольнив клопотання Димінського і наклав арешт на квартиру та житловий будинок. Термін дії рішення суду - до 26 липня 2020 року.

Згідно з повідомленнями ЗМІ, в 2014 році Насалик позичив 3,3 млн доларів.

Як повідомлялося, за 2016 рік Насалик задекларував 1,2 млн гривень доходу, 450 тис. доларів, 140 тис. євро і 1,4 млн гривень готівкових коштів, а також 450 тис. доларів і 100 тис. євро на банківських рахунках у Банку. Крім того, Насалик задекларував купівлю 2 нових автомобілів Mercedes сумарною вартістю 3,8 млн гривень.  

Читайте також: «Укргазвидобування» і хорватська Crosco підписали контракти про буріння свердловин на Полтавщині