Суспільство
16 серпня 2017
Ветеран АТО змінив професію на майстра манікюру
Опанував професію Олександр за три тижні.
news-image

Історія Олександра Вернигори, колишнього міліціонера та ветерана АТО вражає. Зараз він успішний майстр манікюру. Відкривши цей бізнес, чоловік реалізував мрію дружини, яка загинула в автокатастрофі.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Як правильно обрізати кутикулу, яку форму нігтів обрати і як покрити гель-лаком, знання здавалося б жіночі. Та для Олександара Вернигори – це стереотип.

Найкраща професія для хлопця, якщо чесно. Сприймаєш жінок інакше, починаєш розуміти жіночу логіку, – розповів майстер манікюру Олександр Вернигора.

Опанував професію Олександр за три тижні. А майстром манікюру працює вже рік. Він колишній міліціонер. Працював у карному розшуку. Потім була служба в АТО.

А манікюрний бізнес – мрія його покійної дружини. Вона та його ненароджена дитина загинули в автокатастрофі. За кермом був Олександр. Чоловікові дали умовний термін. Його ж медики збирали по частинах. Після лікування намагався влаштуватися на роботу. Та через інвалідність Олександру відмовляли.

Чоловік не лише робить манікюр, але й меблі та обшивку автосалонів, а ще постачає медпрепарати для інвалідів. Збирає гроші собі на операцію. Лікарі спробують зробити його ногу повністю функціональною. Не здаватись і жити далі - життєве кредо Олександра.

Читайте також: У що влітку краще всього одягатися в офіс: поради (фото)
Читайте також: Одеса «вибухнула» протестами через загадкову смерть бійця АТО у день його народження