Події
16 серпня 2017
У Маріуполі 26-річний хлопець розбився через обвал балкону на 6 поверсі
Загиблий хлопець прийшов до друга в гості.
news-image

Трагедія у Маріуполі. Під час обвалу балкона загинув 26-річний хлопець. Сусіди кажуть – балкони падали в будинку і раніше. Втім, досі за це нікого не покарали.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Загиблий хлопець прийшов до друга в гості. Вийшов на балкон покурити, аж раптом обвалилась металева огорожа. Разом із нею чоловік полетів донизу. Від отриманих травм помер на місці. Мешканці ж скаржаться – усі балкони в будинку – аварійні. Конструкції зносить від найменшого пориву вітру.

У нас цих балконів там де хлопець впав, і на 7-му поверсі на 5-му поверсі вже немає. На тій стороні, ось буквально за цей місяць 3 балкона впали. На 3-му поверсі вночі обвалився сам, вітром, перед цим на верху на 6, теж вітром здуло балкон, – розповіла мешканка будинку.

Комунальники ж переконують, що це не зовсім балкони, і вони не призначені для людей.

"Це не балкони, ЖЕК забороняє, бо спочатку вони використовувалися як зимові комори для зберігання продуктів. При заміні вікон мешканці прибирають заставні. і в цій квартирі було те ж саме. Вони просто знехтували правилами безпеки, прибрали ці заставні і виходить перила трималися на нижніх кріпленнях. Верхніх практично не було", – заявив в.о. директора ККП КК "Західна" Денис Володін.

У поліції поки трагедію кваліфікують як нещасний випадок. Чи відповість хтось за смерть людини – поки невідомо. Правоохоронці обіцяють провести розслідування цього випадку і у разі підстав перекваліфікувати справу.

 

Читайте також: На Мадейрі зросла кількість загиблих від падіння дерева
Читайте також: Біля Запоріжжя на трасі водій згорів живцем (відео)
Читайте також: Біля Запоріжжя на трасі водій згорів живцем (відео)