Суспільство
19 серпня 2017
В окупованому Луганську тепер хлопчики навчатимуться окремо від дівчаток
Починаючи з 1 вересня, у школі №30 з'явиться клас хлопчиків і клас дівчаток, а в школі №17 - три класи: клас хлопчиків, клас дівчаток і загальний клас.
news-image
1 вересня луганські загальноосвітні школи №17 і №30 відкриють перші класи, навчання в яких буде здійснюватися за системою російського православного педагога-новатора Володимира Базарного

Про це повідомляють інформаційні ресурси терористичної організації "ЛНР", інформує «Є!», з посиланням на espreso.tv.

"Хлопчикам та дівчаткам краще навчатися окремо, тому що тоді дівчинка виховується в образі жінки, матері, а хлопчик зростає чоловіком", - пояснюють педагоги, які лишилися працювати в підконтрольному російсько-терористичним військам Луганську.

Починаючи з 1 вересня, у школі №30 з'явиться клас хлопчиків і клас дівчаток, а в школі №17 - три класи: клас хлопчиків, клас дівчаток і загальний клас. З часом подібну практику заплановано розповсюдити на ініші школи окупованого міста.

Представники двох шкіл, в яких буде застосована дана система, перед цим відвідували московську школу, де такий формат освіти застосовується вже багато років.

  • Володимир Базарний - російський шовініст та імперець, прихильних консервативних методів навчання на основі віровчень РПЦ. Відкидає досягнення сучасної цивілізації, постійно критикує західну філософію.
  • На початку серпня керівник відділу зовнішніх церковних зв'язків митрополит РПЦ Іларіон (Алфєєв), котрий свого часу вчився в Оксфорді, заявив про шкоду навчання за кордоном.
Читайте також: Польща заборонила в'їзд АТОшникам