Україна
19 серпня 2017
Поки ми насолоджуємося спекою, з атмосфери вже збираються до нас гості: синоптик розповіла, яку погоду чекати після вихідних
Дощовий атмосферний фронт, який зараз над Польщею-Чехією, вже з завтрашнього вечора підійде до західних кордонів України.
news-image

В Україні вже зараз +30 і за +30 градусів, сонце і білі купчасті хмарки.

Про це пише «Є!» з посиланням на сторніку Facebook синоптика Наталки Діденко.

Синоптик зауважує, що дощовий атмосферний фронт, який зараз над Польщею-Чехією, вже з завтрашнього вечора підійде до західних кордонів України.

Далі розпочнеться його робота - лити дощі та знижувати температуру повітря.

Погляньте на другу карту. Перед фронтом зараз +26+29 градусів. У нас, в Україні, взагалі, як я вже казала, тридцятиградусна спека. А ось за фронтом, у тилу, вже по +17, +18 градусів. Ця нова, свіжа повітряна маса прийде в Україну після проходження атмосферного фронту вже у понеділок на захід, а 22-23 серпня охопить більшу частину України. А поки що. Завтра в Україні скрізь сухо та спекотно, лише в другій половині дня та надвечір у західних областях почнуться дощі та зниження температури повітря. У Києві неділя буде сонячною, протягом дня +31+33 градуси. Зміна погоди у столиці - на наступному тижні. І ще. Якщо очікуються дощі та зниження температури повітря, не варто заламувати руки, як Ярославна, і виносити літу вирок, що вже прийшла осінь. Так, осінь за календарем - недалеко. Так, атмосферні процеси починають перебудовуватися. Але виносити у заголовки знаки оклику "всепропало" лише тому, що очікуються дощі та похолодання - не варто. Давайте атмосфері дозволимо самій вирішувати, коли розпочинати і коли закінчувати сезони. Літо ще триває.

Читайте також:У трьох областях України оголошено штормове попередження

Читайте також:Неймовірний кліп, знятий в Карпатах, покорив користувачів мережі (відео)