Суспільство
20 серпня 2017
Фахівці визначилися із найбезпечнішим видом манікюру
Такий манікюр від обрізного і апаратного відрізняються істотно.
news-image

Косметологи оцінили австралійський манікюр як найбільш безпечний. Саме цей вид манікюру став головним трендом 2017 року.

Інформує «Є!», з посиланням на zik.ua.

Технологія манікюру передбачає безболісну обробку кутикули за допомогою спеціальної пилки, завдяки чому процедура виходить абсолютно безпечною, а ефект зберігається довше звичайного, – повідомляє dobryjlikar.

Такий манікюр від обрізного і апаратного відрізняються істотно. Він практично не травматичний: в ході процедури ризик нанести поріз і занести інфекцію зводиться до мінімуму. Майстри користуються одноразовими пилками, виконаними з японського абразиву, який делікатно видаляє змертвілу шкіру, одночасно покращуючи кровообіг в цій зоні.

Сама процедура проходить без використання води і розпарювання. Запилюючи кутикулу «насухо», майстри тим самим уповільнюють її ріст – руки довше виглядають доглянутими. Для підтримки ефекту від австралійського манікюру можна використовувати спеціальну пилку-губку, яка м’яко видаляє ороговілі частинки, тим самим дозволяючи зберегти свіжий вигляд манікюру на максимально довгий термін.

На завершення манікюру фахівці радять зробити SPA-масаж для рук: завдяки зволожувальному комплексу кутикула пом’якшується, її зріст сповільнюється, а шкіра рук стає більш м’якою і пружною. 

Читайте також: Тепер шар людської шкіри можна буде відновлювати без операції
Читайте також: 72-річна модель потрапила в модний журнал (фото)