Суспільство
21 серпня 2017
На ст. м. «Петрівка» чоловік, погрожуючи ножем, чіплявся до пасажирів
Розпочато два кримінальних провадження.
news-image

У столичній підземці затримали чоловіка, який, погрожуючи ножем, чіплявся до пасажирів, передає «Є!» із посиланням на поліцію Києва.

Повідомляється, що подія сталася у п’ятницю на станції метро «Петрівка».

"Ввечері до правоохоронців звернувся чоловік із повідомленням про те, що незнайомець у вагоні потягу зухвало приставав до дівчини. Заявник зробив йому зауваження, на що той агресивно відреагував, дістав ніж та почав ним розмахувати. Пасажири, які перебували у вагоні, затримали хулігана та передали його правоохоронцям", - розповіли у прес-службі столичної поліції.

Поліція встановила особу зловмисника, ним виявився 36-річний громадянин іншої держави. Під час особистого огляду у нього вилучили ніж та кристалоподібну речовину, схожу на метадон. Ці речі направили на проведення експертного дослідження.

За фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано.

Читайте також: У Києві затримано іноземця, який гуляв тунелем метро