Події
21 серпня 2017
На Донеччині 2-річний хлопчик засунув руку в м’ясорубку та натиснув кнопку «Старт»
Батько дитини перемелював картоплю для дерунів.
news-image

У селі Святогорівка, що на Донеччині, 23-річний батько перемелював в електром’ясорубці картоплю і, з його слів, на мить відвернувся, аж раптом почув крик свого сина. Виявилося, дитина засунула свою руку в електроприлад та натиснула кнопку «Старт», передає «Є!» із посиланням на поліцію Донецької області.

 

"Ввечері родина збиралася вечеряти. Батько дитини виніс на двір електром’ясорубку та перемелював в ній картоплю для дерунів. 26-річна мати в той час знаходилася на городі, і почула дитячий крик. Коли жінка забігла на подвір’я, побачила, як біля столу стоїть її наляканий чоловік, а ліва рука 2-річного сина знаходиться в горловині електроприладу", - розповіли в поліції.

 

«Син весь час знаходився в полі мого зору, сидів на лавочці поряд. Я лише на мить повернувся, аби взяти чергову картоплину. Досі не розумію, як він зміг так швидко підбігти та всунути руку в отвір м’ясорубки. Як тільки я це помітив, одразу ж її вимкнув», - пояснив схвильований чоловік.

Наразі хлопчик знаходиться в Добропільській лікарні.  Попередній діагноз – «розтрощення лівої кісті».

за фактом розпочато провадження ст. 166 «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування», яке карається обмеженням волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: На ст. м. «Петрівка» чоловік, погрожуючи ножем, чіплявся до пасажирів