Війна
21 серпня 2017
В Київському госпіталі помер український військовий
20 серпня, в Київському госпіталі помер український військовослужбовець-контрактник, військової частини А0807 м.Самбір, житель села Нижня Яблунька Турківського району Гунза Василь Володимирович, 1985 року народження.
news-image

В Київському госпіталі вночі, 20 серпня 2017 року, помер український військовослужбовець. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Турківської районної державної адміністрації, інформує «Є!» з посиланням на РБК.

"Вночі, 20 серпня, в Київському госпіталі помер український військовослужбовець-контрактник, військової частини А0807 м.Самбір, житель села Нижня Яблунька Турківського району Гунза Василь Володимирович, 1985 року народження", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник повідомляв, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу, 20 серпня, в результаті бойових дій отримали поранення і травми п'ять українських військових, загиблих немає.

Спікер також назвав підтверджені втрати противника за тиждень: 30 осіб загинули, 51 - поранена. Крім того, знищено три одиниці техніки. За словами Мотузяника, найбільші втрати ворог поніс на маріупольському напрямку.

Читайте також:За добу бойовики 47 разів обстріляли українські позиції, 5 поранених, - штаб АТО

Читайте також:Військові медики на лінії вогню прийняли важкі передчасні пологи: жінка народила трійню