Україна
21 серпня 2017
Наближаються вихідні: список подій у Києві
У День Незалежності України головні герої української танцювальної сцени готуються показати святкове шоу.
news-image

Літо закінчується, але перед тим, як серпень остаточно попрощається з нами – ми маємо цілих чотири вихідних. Навіть якщо вам не вдасться на цей час втекти з Києва – не турбуйтеся! Тут також планується багато цікавого.

Ансамбль танцю ім. П.Вірського

24 серпня

Національний палац мистецтв України

Вартість: 50 - 1000 грн

Квитки можна купити тут

У День Незалежності України головні герої української танцювальної сцени готуються показати святкове шоу. Понад 100 найкращих танцюристів країни, унікальні хореографічні постановки, неймовірні за своєю складністю па. Під час оновленої програми на глядачів чекає ціла буря емоцій – від меланхолії до ейфорії, від смутку до радості. А все завдяки дивовижному поєднанню енергії, виразних рухів і артистизму артистів. В основі репертуару старовинні та сучасні танці різних регіонів України. Ансамблю аплодували В'єтнам, Корея, Китай, Куба, Австрія, Бразилія, Канада, США, Англія і ще багато-багато країн, але як зізнаються самі танцюристи, найприємніше їм слухати овації в рідній країні. Глядачів у вишиванках чекають особливо.

Stand Up на Великий Сцені

24 серпня

Центр Культури та Мистецтв Національного Авіаційного Університету

Вартість: 24 - 200 грн

Квитки можна купити тут

Святковий комедійний концерт для тих, хто любить проводити вечори сміючись над повсякденними проблемами. До Дня Незалежності в Київ з'їдуться найкращі стендапери країни зі Львову, Рівного, Вінниці, Здолбунова та інших міст. У кожного з них вже заготовлений спеціальний святковий жарт. До речі, на честь свята стендап вперше пройде українською, тому, можливо, буде ще смішніше.

Джаз на даху: Ukrainian ethno

24 серпня

Bel’etage

Вартість: 250 - 350 грн

Квитки можна купити тут

Спеціальна програма до 24 серпня заготовлена у всіх клубах міста і Bel’etage не виняток. У День Незалежності тут будуть звучати українські народні пісні мовою джазової імпровізації. Виконувати етно-джаз будуть: Іванка Червінська – вокал, Сергій Сидоренко – духові, Родіон Іванов – клавішні, Ігор Заекс – бас, аранжування, Сергій Балаєв – барабани. Це буде справжнє українське етно на джазовий кшталт.



Популярна Американська музика

25 серпня

Національна філармонія України
Вартість: 70 - 350 грн

Купити квитки можна тут

Концерт-подарунок від американського посольства українським слухачам. Академічний симфонічний оркестр Національної філармонії України та Духовий оркестр Військово-повітрянних сил США і Європи зустрінуться на одній сцені для того, щоб разом виконати популярні американські мелодії. У програмі пісні Луї Армстронга, Джорджа Вільямса, Адель, МакМіллен і багатьох інших.

Жінка на мільйон

25 серпня

Національний палац мистецтв України

Вартість: 250 - 400 грн

Купити квитки можна тут

Час на театр знаходиться зазвичай набагато рідше, ніж вільний вечір для відвідування концерту. Але це можна виправити. Авантюрна комедія з еротичним акцентом за п'єсою італійського драматурга Едуардо де Філіппо – відмінний варіант для театрального вечора. Нудно не буде. Все тому, що в цій виставі поєдналися практично всі жанри - авантюрний детектив, філософська комедія і лірична мелодрама. Ви побачите калейдоскоп людських доль і станете повноцінними співучасниками подій, які стрімко розгортаються в одному з будинків неаполітанського кварталу.

Джаз на Даху - Ray Charles

25 серпня

Bel etage

Вартість: 250 - 350 грн

Квитки можна купити тут

Уже неодноразово перевірена глядачами програма – хіти легендарного Ray Charles у виконанні квартету Руслана Єгорова. Звучить жваво, цікаво і часом зовсім несподівано. У поєднанні з літнім заходом і видом на вечірнє місто – подвійно красивіше.

Маленькі комедії великого будинку

26 серпня

Новий український театр, Верхня сцена

Вартість: 150 грн

Купити квитки можна тут

Любовна серенада в 2-х частинах за мотивами оповідань Аркадія Арканова і Георгія Горіна. Приголомшливо добра, неймовірно смішна і водночас дивно сумна вистава. Разом з акторами глядачі, немов на машині часу, перенесуться в наше зовсім нещодавнє, але вже таке безповоротно далеке минуле. Де і дерева були вищі, і дружба була міцнішою, і гумор був добрішим. На вас чекає багато музики, багато танців, багато пісень і багато ностальгійних нот.



ZOO (Дикий театр)

27 серпня

Зоопарк

Вартість: 220 грн

Купити квитки можна тут

Придбати квиток на спектакль, що проходить у зоопарку можна хоча б тому, що він проходить у зоопарку. Погодьтеся, звучить заманливо. Постановка має незвичайний формат прогулянки, під час якої глядачі стають не тільки спостерігачами, але і повноцінними учасниками шоу. На виставу допускаються глядачі старше 14 років і виключно в зручному взутті. І це також звучить інтригуюче.

Country Band "Rodeo FM"

27 серпня

Caribbean Club

Вартість: 120 - 320 грн

Купити квитки можна тут

Ці хлопці надихалися піонером кантрі-року Гремом Парсонсом, гуртом Giant Sand, флагманами альт-кантрі Whiskeytown і майстрами фольк-блюзу Hurray for the Riff Raff. Вони виступали у підвалах і прокурених клубах, грали на виставках, весіллях і заміських пікніках по всій Німеччені.А 27 серпня вийдуть на сцену найстарішого київського клубу Caribbean Club. Зустрічайте Rodeo FM - кантрі-бенд прямо з Берліна!


ТАРТАК

27 серпня

Docker Pub/Докер Паб

Вартість: 250 - 3150 грн

Купити квитки можна тут

Концерти ТАРТАК – це завжди весело, і це, мабуть, все, що вам потрібно про них знати. За 20 років на сцені гурт жодного разу не підводив своїх шанувальників – кожен альбом ТАРТАКА містить порядну порцію хітів і вибухової енергії. На концерті в "Докері" прозвучить солянка з найбільш пам'ятних з них.

Читайте також: Українець став мільйонним відвідувачем канатної дороги «Арго» в Батумі (фото)
Читайте також: Як у столиці святкуватимуть День незалежності ( список заходів)