Україна
22 серпня 2017
На День Незалежності чергуватимуть 15 тисяч силовиків
За інформацією Міністерства внутрішніх справ, у святкові дні в Україні чергуватимуть 15 тисяч правоохоронців. У столиці службу нестимуть 4,5 тис. представників Нацполіції та Нацгвардії.
news-image
Загалом в Україні у святкові дні чергуватимуть 15 тисяч правоохоронців, пише «Є!» з посилання на еспресо. Про це повідомляє Урядовий портал.
"Відповідно до інформації членів Оргкомітету можна констатувати, що всі відомства працюють скоординовано. Підготовка проходить у штатному режимі. Окремо ми обговорили гарантування безпеки громадян. За інформацією Міністерства внутрішніх справ, у святкові дні в Україні чергуватимуть 15 тисяч правоохоронців. У столиці службу нестимуть 4,5 тис. представників Нацполіції та Нацгвардії", - повідомив віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко.

23 серпня до Дня Державного Прапора України у Києві, інших населених пунктах та закордонних дипломатичних установах України відбудеться офіційна церемонія урочистого підняття державного прапора України. Крім того, державний прапор піднімуть у 124 країнах.

У День Незалежності 24 серпня - відбудеться покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському. Також буде вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні на вулиці Інститутській.

Читайте також:Наближаються вихідні: список подій у Києві

Читайте також:Як у столиці святкуватимуть День незалежності ( список заходів)