Суспільство
22 серпня 2017
Наступив на ногу дівчині: сварка у миколаївській маршрутці закінчилася різаниною
Потерпілого госпіталізували з проникаючим ножовим пораненням живота.
news-image

У Миколаєві сварка у маршрутці закінчилася ножовим пораненням живота, передає «Є!» із посиланням на Заводський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Поліцейськими встановлено, що тяжким наслідкам передувала сварка між 35-річним нетверезими потерпілим та 48-річним затриманим, яка виникла у них у маршрутному таксі через те, що останній нібито наступив на ногу дівчині потерпілого.

"Обмінявшись взаємними образами, чоловіки вийшли на зупинці громадського транспорту по вул. 3-й Слобідській, де продовжили з’ясування відносин вже на кулаках.

Спричинивши декілька ударів опонентові, потерпілий разом з коханою залишили місце події, але той, оговтавшись, дістав з кишені розкладний ніж та наздогнавши кривдника, вдарив його", - розповіли поліцейські.

Потерпілого госпіталізували до медичного закладу з проникаючим ножовим пораненням живота. Чоловіка, який скоїв злочин, затримано.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження  за ч.1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми рокі.

Читайте також: Поблизу Слов'янська на машину впало дерево, травмовані дві людини (фото)