Події
23 серпня 2017
В США ув'язнили учительку, яка здійснювала сексуальні акти з учнем на кладовищі (відео)
Чарлі була головним тренером баскетбольної команди дівчат і викладала фізичне виховання, інформатику.
news-image

Після того, як жінка визнала себе винною, термін ув'язнення скоротили з 12 років до трьох, після чого на жінку чекають ще п'ять років випробувального терміну.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Подружжя зі штату Алабама заарештували минулого року за звинуваченням у сексуальному насильстві над учнями школи, у якій вони працювали, пише видання AL.com. Спочатку заарештовали 30-річну Чарлі Джонс Паркер, а за два дні її чоловіка – Джеймса Джеймі Паркера. Вони обоє були співробітниками приватної школи у місті Карролтон. Згідно з веб-сайтом школи, Чарлі була головним тренером баскетбольної команди дівчат і викладала фізичне виховання, інформатику. Також вона була вчителем початкових класів. Її чоловік був тренером з баскетболу для  хлопчиків і вчителем.

Згідно з виданням, сексуальні акти відбувалися у період між жовтнем 2014 року та березнем 2016. Чарлі Паркер та студент зустрічалися чотири рази на кладовищі, три рази у будинку Паркерів у Карроллтоні і чотири рази в іншому місці. 

"Інциденти за участю чоловіка і дружини є самостійними і не пов'язані за місцем і способом здійснення", – повідомив прокурор округу Пікенс Кріс Маккул. Жоден з цих інцидентів не відбувався у школі.

Пара одружена від 2010 року і виховує маленького сина.

Джеймс Паркер заперечує звинувачення і повинен постати перед судом у листопаді.

 

Читайте також: Названа найкраща комедія всіх часів
Читайте також: У Броварах звільнилася глава відділу культури міськради через карту України без Криму