Війна
25 серпня 2017
На День Незалежності 22 рази було порушено перемир’я, є поранені
Зведення прес-центру штабу АТО за 24 серпня.
news-image

За минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. Троє наших бійців отримали поранення. Про це йдеться в зведенні прес-центру штабу АТО, передає «Є!»

"Наприкінці минулої доби у районі проведення АТО бойовики не зменшили збройні провокації. Після 18 години російсько-окупаційні угруповання продовжували застосовувати озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів та вести активні бойові дії у районі Авдіївської промзони.

Тут із вечора і майже до опівночі бойовики зі сторони Ясинуватої, Яковлівки, Спартака били по наших опорних пунктах із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Зазначається, що на такі "привітання" до Дня Незалежності України наші бійці відповідали щільним вогнем.

Також бойовики випустили щонайменше 27 мін калібру 82 міліметри поблизу Троїцького.
На Луганському напрямку бойовики били зі 120-міліметрового міномету по наших укріпленнях біля Катеринівки. А 82-міліметрові міномети противника працювали на підступах до Новоолександрівки та Новотошківського. У районі Станиці Луганської зафіксовані обстріли із застосуванням великокаліберних кулеметів.
На Маріупольському напрямку наприкінці доби було відносно тихо. Лише близько 20 години неподалік селища Тарамчук бойовики відкривали вогонь з гранатомету і стрілецької зброї.

Читайте також: Тіллерсон: США пишаються тим, що були партнером на шляху України