Події
27 серпня 2017
ДТП за участю сина Шуфрича: у поліції розповіли деталі
Медики додали, що у потерпілого закрита черепно-мозкова травма, переломи передпліччя та гомілки.
news-image

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом аварії, яку скоїв молодший син народного депутата Нестора Шуфрича.

Ввечері, 26 серпня, син народного депутата Нестора Шуфрича на пішохідному переході збив чоловіка. Син головного рабина України Моше Асмана надав першу медичну допомогу постраждалому чоловіку.

Згодом його з численними травмами забрали до лікарні. Медики додали, що у потерпілого закрита черепно-мозкова травма, переломи передпліччя та гомілки.

У відділі комунікації поліції Києва повідомили, що ДТП сталась близько 22:30. Авто, на якому було скоєно аварію, вилучили і доставили на арештмайданчик.

На момент аварії в салоні іномарки разом із водієм 1994 року народження перебував його товариш. Також відомо, що авто не належить водієві, а було взяте в оренду, – зазначили у прес-центрі.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху". Також неподалік від місця інциденту було знайдено камери відеонагляду. Записи будуть вилучені та досліджені.