Суспільство
27 серпня 2017
Геращенко розповів різницю між ДТП за участі Димінського та сина Шуфрича
За словами радника глави МВС Антона Геращенка.
news-image

Дві аварії за участю відомих людей – Петра Димінського і сина Нестора Шуфрича показали суттєво різне відношення до інцидентів, передає «Є!».

Ввечері, 26 серпня, син народного депутата Нестора Шуфрича на пішохідному переході збив чоловіка. Син головного рабина України Моше Асмана надав першу медичну допомогу постраждалому чоловіку. За фактом аварії поліція відкрила кримінальне провадження.

За словами радника глави МВС Антона Геращенка, поліція проведе розслідування щодо обох ДТП, а далі дані будуть передані до суду для винесення справедливого вироку.

Петро Димінський відлітає до Швейцарії, залишивши віддуватися за все свого 43-річного охоронця в якості "стрілочника". Нестор Шуфрич сам заявляє про те, що його власний син був сам за кермом, не намагаючись вивести його з під удару, – зазначив політик.

Він додав, що у випадку з ДТП, винуватцем якої є син Шуфрича, вирок буде м'якшим не тільки тому, що потерпілий залишився живим, але і тому, що Шуфрич-молодший не намагався видавати за себе іншу людину та не втікав з місця події.