Події
28 серпня 2017
Російських туристів почали виселяти з готелів турецької курортної перлини – Анталії
Громадяни Росії приїхали відпочивати за туристичними путівками збанкрутілого туроператора Ted Travel.
news-image

Понад півтисячі росіян виселяють із турецьких готелів.  

Про це пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

Російських туристів почали виселяти з готелів турецької курортної перлини – Анталії. Вони приїхали відпочивати за туристичними путівками збанкрутілого туроператора Ted Travel. Про це на своїй сторінці у Facebook написало посольство РФ у Туреччині. Виселення викликало шквал скарг на телефонних лініях посольства.

Зараз Ростуризм, асоціація "Турпомощь" та інші організації і відомства, пов'язані з цим, намагаються знайти вихід із ситуації.

"Обговорюється в тому числі і варіант евакуації росіян, які опинилися в скрутному становищі. Проте інформації про прийняте на цей рахунок рішення поки немає", – йдеться в повідомленні.

Асоціація туроператорів Росії в свою чергу уточнила, що клієнтів Ted Travel виганяти з готелів почали ще в четвер, 24 серпня. 675 з 755 туристів з Туреччини вивезе інша авіакомпанія, "Якутія".

Планується, що "евакуація" буде проходити в період з 26 по 31 серпня. Всіх інших відвезуть до Росії в період з 2 по 12 вересня. Росспоживнагляд визнав небезпечним для російських туристів перебування у районі затоки Анталья в Туреччині. Бо там є великий ризик заразитися вірусом Коксакі.

Читайте також:Істотно виріс турпотік з України до Туреччини

Читайте також:Російська влада хоче «віднести» частину Севастополя до сільської місцевості