У Qatar Airways розповіли, скільки років складає термін користування літаком та запросили на екскурсії в Доху
Перший рейс із Катару прилетів до України вчора.
news-image

У 2017-18 роках авіакомпанія Qatar Airways відкриває 24 нових напрямки, серед них – щоденний рейс Доха-Київ-Доха. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції комерційний директор авіаперевізника Ехаб Амін, передає кореспондент «Є!»
Як відомо, перший рейс прилетів в Україну вчора, літак Доха-Київ зустрічали у Борисполі. Завдяки новому напрямку українці отримають зручну сітку розльоту, яка дозволить прямувати до Австралії, Таїланду, Тихоокеанського узбережжя США та Чилі через сучасний авіахаб у Катарі.

«Ми запускаємо новий рейс Доха-Київ. Це щоденний прямий переліт. Час польоту складає 5 годин 40 хвилин, відстань 3300 км. Цей напрямок буде обслуговувати літак Airbus A320 на 12 місць у бізнес-класі та 120 місць в економ-класі», - повідомив Ехаб Амін.

Він також похвалився, що під час польоту пасажири отримають найкращі набори для подорожніх, кухню світового рівня, а обслуговування на борту було відзначено нагородою від Skytrax. Крім того, на літаку передбачені індивідуальні телевізійні екрани, які забезпечують всіх пасажирів інтерактивною розважальною системою із понад 4 тис. розвагами.
Також Ехаб Амін запросив відвідати столицю Катару – Доху, тим більше, що подорожувати країною українці можуть без віз.

«Доха – місце для зупинки, що чудово підходить для людей, які перелітають через Середній Схід. Ми запрошуємо вас. Зараз українці можуть зупинятися в Катарі без візи протягом 30 днів. А якщо ви знаходитись у транзиті та не хочете зупинятися в Катарі надовго, то можете скористатись унікальною можливістю від Qatar Airways та Qatar tourism та відвідати безкоштовні екскурсії містом», - сказав Ехаб Амін.


Крім того, комерційний директор Qatar Airways повідомив, що наразі авіапарк компанії налічує 200 літаків Boeing і Airbus. Середній термін користування літаком складає приблизно 5 років, а кожні 10 днів Qatar Airways отримує новий літак. Мережа компанії охоплює понад 150 напрямків.

QatarAirways – національна авіакомпанія Катару із штаб-квартирою в столиці країни, місті Доха. Авіакомпанія входить до списку семи авіакомпаній, що мають найвищий п’ятизірковий рейтинг за версією британського агентства Skytrax. Неодноразово визнана лідером ринку Qatar Airways нещодавно знову була названа авіакомпанією року – в рамках World Airline Awards-2017 від міжнародної рейтингової організації повітряного транспорту Skytrax.

Читайте також: На прес-конференції Qatar Airways хвилиною мовчання вшанували загиблих в Іловайському котлі