Події
30 серпня 2017
Стартував відбір на посаду керівника Поліцейської академії
Кандидатів з числа діючих поліцейських обиратиме атестаційна комісія.
news-image

Розпочався відбір на посаду керівника Поліцейської академії. Спробувати свої можливості щодо призначення на цю посаду може кожен діючий поліцейський. Для цього слід заповнити електронну анкету, а в разі відповідності базовим вимогам - пройти низку тестів і співбесіду. Претенденти можуть заповнити електронні анкети до 3 вересня цього року. Про це повідомив Голова Національної поліції України Сергій Князєв, передає «Є!» із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Кандидатів з числа діючих поліцейських обиратиме окрема атестаційна комісія, створена у Нацполіції.

«Запрошую до участі і нехай першу в історії сучасної України Поліцейську академію очолить найдостойніший. Безпосереднє ж навчання курсантів у новоствореній Поліцейській академії розпочнеться у листопаді цього року в Києві. Першопрохідцями стануть новобранці патрульної поліції. Їх навчатимуть за сучасними стандартами та відповідно до потреб суспільства», – підкреслив Сергій Князєв.

Він також повідомив, що кандидатам на посаду керівника Поліцейської академії необхідно заповнити електронну анкету до третього вересня 2017 року. Для участі у процесі атестування необхідно заповнити усі обов’язкові поля анкети.

Кандидатам, які заповнять електронну анкету та які відповідають базовим вимогам, буде надіслано запрошення з датою, часом та місцем проведення тестування.

Детальніше про умови комплектування посади керівника Поліцейської академії, вимоги до кандидатів та порядок атестування можна довідатися тут.

Читайте також: Під Яремче розбився гелікоптер, пілот загинув