Суспільство
30 серпня 2017
У США звільнили професора, який назвав шторм «Харві» карою за підтримку Трампа
Професор минулої неділі вступив у суперечку з користувачами Twitter.
news-image

Професор соціології Кеннет Сторі, який назвав тропічний шторм "Харві" заслуженим покаранням населення штату Техас за підтримку на виборах 2016 року Дональда Трампа, звільнений з Університету міста Тампа (штат Флорида). Про це рішення оголосила у вівторок дирекція американського ВНЗ, передає «Є!»

"Ми засуджуємо подібні коментарі й настрої, бо розуміємо, якого болю завдала ця безвідповідальна акція. Сторі звільнений від виконання своїх обов'язків в Університеті Тампи, його лекції доручено вести кафедрі соціології", - підкреслила дирекція в офіційній заяві.
"Ми, жителі Флориди, прекрасно усвідомлюємо, які руйнування і страждання викликає тропічний шторм. Ми в думках і молитвах залишаємося з усіма, кого торкнулася ураган" Харві ", - додали науковці.

Професор минулої неділі вступив у суперечку з користувачами Twitter.

"Я не вірю в негайне кармічне покарання, проте складається таке враження, що це [" Харві "] уготовано Техасу. Сподіваюся, це допоможе їм зрозуміти, що Республіканської партії немає до них ніякого діла", - написав викладач соціології.

На питання, чи заслуговують прихильники Трампа і у Флориді подібного покарання, Сторі відповів ствердно:

"Так, проголосувавши за нього, теж заслуговують такого".

Подібні думки викликали в цілому негативну реакцію в соціальних мережах. Тому професор поспішив видалити свої записи в Twitter і вибачився.

"Я глибоко шкодую про заяву, яку розмістив вчора. Я ніколи не бажав нічого поганого кому-небудь. Я сподіваюся на те, що у всіх, кого торкнувся" Харві ", незабаром все знову буде в порядку", - написав Сторі в понеділок.
Читайте також: Помер найвідоміший потерпілий від бомбардування Нагасакі