Суспільство
31 серпня 2017
На Львівщині перше побачення закінчилося вбивством дівчини
Дівчина почала насміхатись зі свого партнера, тоді він задушив її.
news-image

На Львівщині правоохоронці знайшли тіло задушеної дівчини з Тернопільщини. Встановлено, що гостю з сусідньої області, котра тривалий час перебувала у розшуку, задушив мешканець Яворівського району, до якого вона приїхала гостювати, передає «Є!» із посиланням на поліцію Львівської області.

У Микулинецьке відділення поліції Теребовлянського відділу поліції, що на Тернопільщині, із заявою про зникнення своєї 24-річної доньки звернувся місцевий мешканець.

Правоохоронці оголосили дівчину в розшук.

Поліцейські з’ясували, що дівчина могла приїхати у Львівську область, а саме в одне з сіл Яворівського району.

"Маючи цю інформацію, працівники Яворівського відділу поліції встановили, що 2 серпня розшукувана дійсно приїжджала у село, де зустрілась з 24-річним місцевим мешканцем. Чоловік зізнався правоохоронцям, що він познайомився з дівчиною по телефону та запросив її приїхати до нього в гості.

По приїзді він зустрів гостю і пара пішла на прогулянку до озера неподалік села. Після інтимних стосунків дівчина почала насміхатись зі свого партнера. Тоді він задушив її, пішов додому по лопату, повернувся на місце скоєння вбивства та закопав тіло", -йдеться в повідомленні поліції.

На місці, вказаному зловмисником поліцейські виявили тіло задушеної дівчини.

Зловмисник затриманий, йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: Неаполітанські рибалки крали стародавні артефакти та прикрашали свої вітальні (відео)