Суспільство
31 серпня 2017
З початку року Ляшко шість тижнів відпочивав за кордоном
Вчора Ляшко рейсом Мюнхен-Київ повернувся з чергового відпочинку.
news-image

За вісім місяців 2017 року народний депутат і лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко відпочивав за кордоном 42 дні. Про це пише видання "Страна", передає «Є!»

Зокрема вчора, за даними видання, Олег Ляшко рейсом Мюнхен-Київ повернувся з чергового відпочинку за кордоном, куди їздив до свого друга-студента Даніеля.

Таким чином, якщо він буде продовжувати в тому ж дусі і за наступних 4 місяці як мінімум буде відсутній в Україні 14 днів, то його відпустка перевищить в два рази норму відпочинку середньостатистичного українця, а це 24 дні.

У січні початок року Олег Ляшко зі своїм кумом і соратником Юрієм Сухіним провів у Таїланді. Тоді тільки квитки обійшлися кожному з мандрівників в 108 тис. 404 грн. Тобто в сумі більше 200 тис. гривень. При цьому на початку січня ціна в готелях високого класу на острові Пукет стартує від $ 300 за номер на добу, але частіше за все $ 700-1500.

З огляду на те, що в Таїланді Ляшко і його товариш пробули 10 днів, то загальна сума проживання і перельоту в будь-якому випадку перевищила 175 тис. грн на людину, але в системі е-декларацій ніяких відомостей від Ляшка за цими витратами так не з'явилося.

У лютому Ляшко провів День всіх закоханих у Швейцарії. Знову ж зі своїм кумом Юрієм він три дні гуляв по Женеві. Авіаквиток обійшовся тоді парламентарію в 11 тис. грн.

10 березня Ляшко і Сухін полетіли до Австрії на два дні. Але у Відні Олега Ляшко побачили з іншим супутником. Таємничого віденського супутника Олега Ляшка звуть Даніель Лайс. Він вчиться в КНЕУ (Київський національний економічний університет). У 90-ті роки батьки молодого чоловіка переїхали до Німеччини, але вчитися в університеті Даніель повернувся в Україну. При цьому громадянство у нього німецьке.

А вже в квітні радикал зі своїм кумом-соратником на три дні відвідав святі місця Ізраїлю. Правда, разом із Олегом і Юрієм в Ізраїль літала і Тетяна, дружина Сухіна. Родичі відвідали Храм святого великомученика Георгія Побідоносця в місті Лідді, що за 20 км від Тель-Авіва.

Закінчення травневих свят головний радикал в компанії Юрія Сухіна і Даніеля Лайса провів у Відні. Ляшко в соцмережі Facebook тоді опублікував знімок зі свого відпочинку в Австрії.

"Ексклюзивні фото з найдорожчого ресторану Відня. Віденські сосиски смачні, але українські - кращі!", - написав він.

23 червня, о 14:55 лідер "Радикальної партії" разом з Сухіним ступили на борт літака Air France. О 17:10 за місцевим часом вони приземлилися в аеропорту Парижа Шарль-де-Голль. Але в місті любові Парижі куми провели всього кілька днів, оскільки Ляшко звідти вирушив до Страсбурга на літню сесію ПАРЄ в якості члена української делегації.

Рівно через місяць, 23 липня, народний депутат полетів на відпочинок до Хорватії. Його, за традицією, супроводжував кум Юрій Сухін. На березі Адріатичного моря вони пробули до 30 липня. Ляшко усіма силами відхрещується від цієї відпустки.

Вже 15 серпня Олег Ляшко разом із дружиною Росітою і донькою Владою полетів рейсом Київ-Барселона. Також із народним депутатом вирушили до Іспанії його друг і соратник Сергій Скуратівський з дружиною Людмилою і дочкою. На цей раз Ляшко вирішив зробити свій відпочинок публічним і детально його висвітлював на своїй сторінці в соцмережі. Для відпочинку народний депутат вибрав маленьке курортне містечко. Місце і пейзаж дуже схожі на місто-курорт Санта-Сусанна або на пляжі Коста-Брава. По частині культурної програми Ляшко відвідав театр-музей Сальвадора Далі в місті Фігерасі, а також їздив на гору Монсеррат до Чорної Мадонни.

Кінець літа Олег Валерійович разом з Даніелем та Юрієм чотири дні провели в Мюнхені. Але вже повернулися в Україну.

Читайте також: Поляков зібрався до психіатра