Спорт
3 вересня 2017
Футболісти збірної України обіграли в Харкові збірну Туреччини й очолили групу
Збірна України зуміла забити й не пропустила.
news-image

У поєдинку між футбольними збірними України та Туреччини, який проходив сьогодні в Харкові в рамках відбору на чемпіонат світу 2018 року, господарі поля виграли з рахунком 2:0, передає «Є!».

Обидва м'ячі забив нападник німецького клубу "Боруссія" (Дортмунд) Андрій Ярмоленко. На 18-й хвилині екс-динамівець скористався передачею Віктора Коваленка, а на 42-й – передачею Євгена Коноплянки.

Перемога дала змогу збірній України обійти збірну Туреччини в турнірній таблиці. Тепер в українців 14 очок, а в їхніх сьогоднішніх суперників залишилося 11. Після сьогоднішньої поразки Ісландії від Фінляндії (0:1) і зірваного дощем матчу між Косовим і Хорватією українська команда очолила групу. В Ісландії та Хорватії залишається по 13 очок.

Перед матчем уболівальники виконали на стадіоні в Харкові гімн України. Водночас на трибунах усі стояли й тримали в руках шарфи в кольорах українського прапора.

Безпеку на стадіоні і в його околицях забезпечувало 3300 правоохоронців, до охорони громадського порядку задіяли кінні патрулі.