Суспільство
4 вересня 2017
У «Борисполі» чоловік навприсядки хотів оминути прикордонний контроль (відео)
При собі чоловік документів не мав, серед речей в нього було лише 45 копійок.
news-image

Прикордонники учора ввечері затримали порушника, який мав намір оминути прикордонний контроль, передає «Є!» із посиланням на Фейсбук-сторінку КПП "Київ".
Інцидент стався в міжнародному аеропорту «Бориспіль». Чоловік прибув на лінію паспортного контролю та, дочекавшись своєї черги для проходження контролю, вирішив обійти його. Присівши навприсядки, «винахідник» проліз між кабінами, де прикордонники здійснюють перевірку документів.

Чоловік був відразу помічений, а інспектор, який виявив порушника, затримав горе-подорожувальника та передав оперативним співробітникам Держприкордонслужби для проведення фільтраційних заходів.
Під час бесіди чоловік повідомив, що він житель Києва 1989 року народження. Свої дії порушник спочатку обґрунтував тим, що у такий спосіб хотів перевірити пильність прикордонників, а згодом сказав, що планував відлетіти до Нью-Йорка, рейсів у напрямку якого не було.

Встановити особу поки не вдалося, при собі чоловік документів не мав, серед речей в нього було лише 45 копійок.
Наразі порушника затримано до трьох діб з метою встановлення особи, після чого він нестиме відповідальність за свої дії згідно з чинним законодавством.