Київ
4 вересня 2017
Свято подяки у Києві. 17 вересня перекриють Хрещатик
Із 21:00 15 вересня до 6:00 18 вересня заборонять рух усіх видів транспортних засобів вулицею Хрещатик (від перетину вулиць Хрещатик і Богдана Хмельницького до перетину вулиць Хрещатик і Михайлівської).
news-image

Заплановані тимчасові обмеження руху транспорту, пише «Є!» з посиланням на Главком.

Київська міська державна адміністрація підтримала ініціативу проведення Всеукраїнського свята подяки. Свято відбудеться з 10:00 до 21:00 17 вересня 2017 року на вулиці Хрещатик. Підписане розпорядження Київської міської державної адміністрації № 1047.

У зв’язку з проведенням заходу на вулиці Хрещатик буде частково заборонено рух транспорту.

Так, із 21:00 15 вересня до 6:00 18 вересня заборонять рух усіх видів транспортних засобів вулицею Хрещатик (від перетину вулиць Хрещатик і Богдана Хмельницького до перетину вулиць Хрещатик і Михайлівської).

Окрім того, з 00:00 17 вересня до 00:00 18 вересня обмежать рух двома крайніми правими смугами руху вулиці Хрещатик, на ділянці від Бессарабської площі до вулиці Богдана Хмельницького в напрямку руху до Європейської площі, для зупинки транспортних засобів з метою заїзду учасників заходу з обмеженими фізичними можливостями.

На час проведення культурно-просвітницького заходу буде внесено зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, які курсують зазначеними вулицями.

Читайте також:У Києві псуються тисячі експонатів Революції Гідності