Київ
5 вересня 2017
У Києві розповіли, які дороги капітально відремонтують цього року
Найближчим часом розпочнуть роботи з капітального ремонту транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Г. Юри і В. Покотила, вул. О. Теліги.
news-image
Цього року в столиці України вже відремонтували близько мільйона кв. м доріг, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

Про це заявив генеральний директор "Київавтодору" Олександр Густєлєв, повідомляє прес-центр КМДА.

Він зазначив, що ремонтні бригади вже повністю завершили капітальний ремонт Повітрофлотського проспекту, вулиць Раїси Окіпної, Лугової, М. Бойчука, Васильківської, Сковороди, Михайлівської, Бальзака, Миропільської, Міжнародної, 9 травня, Трублаїні, Механізаторів, Павла Грабовського, просп. Академіка Глушкова, Русанівської Набережної.

Водночас скоро завершать капітальний ремонт Кільцевої дороги, б-р Дружби Народів та вул. Набережно-Корчуватської, транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського, шляхопроводу на перетині просп. Комарова та б-р Вацлава Гавела, вулиць Толстого та Володимирської, а також шляхопроводів на Одеській площі та просп. Науки.

"Найближчим часом розпочнуть роботи з капітального ремонту транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Г. Юри і В. Покотила, вул. О. Теліги. Цього року також розпочнеться капітальний ремонт вулиць Сім’ї Кульженків, Алма-Атинської, транспортної розв’язки біля ст. м. "Осокорки", "Позняки". "Харківська", шляхопроводу на перетині вул. Кирилівської та О. Теліги", - наголосили у прес-центрі.

Читайте також:У Верховній Раді закінчили ремонт (фото)

Читайте також:В 2018 році «Укрзалізниця» запустить два парома