Політика
6 вересня 2017
«Укроборонпром» представляє українське озброєння на виставці в Польщі
На чолі делегації – Генеральний директор Концерну Роман Романов.
news-image

ДК «Укроборонпром» представляє Україну на 25-й Міжнародній виставці оборонної промисловості MSPO-2017, що відбувається у місті Кєльце у Польщі.

 Про це повідомляє офіційний сайт відомства, інформує «Є!», з посиланням на Вголос.

Експозиція «Укроборонпрому» розташована в холі D, стенд D-14. На чолі делегації – Генеральний директор Концерну Роман Романов.

«Укроборонпром» – це понад 100 багатопрофільних підприємств різних галузей оборонної промисловості, об’єднані у Державний концерн. Діють вони у сферах розробки, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки, боєприпасів, беруть участь у військово-технічній співпраці з іноземними державами.

Український ОПК представляє десятки експонатів від тринадцяти підприємств-учасників Концерну на об’єднаному стенді. Серед них демонструють натурні зразки протитанкових ракетних комплексів, що використовує українська армія та імпортують з України до різних армій світу.

На виставці планують поглибити міжнародну військово-технічну співпрацю між оборонно-промисловими компаніями України та Польщі, а також з іншими світовими компаніями. ДК «Укроборонпром» пропонує європейським партнерам спільні проекти з виробництва високотехнологічної продукції. Протягом MSPO-2017 також заплановано зустрічі та переговори підприємств-учасників Концерну.

MSPO 2017 – найбільша виставка оборонної промисловості в Польщі та Центральній Європі. Цей форум об’єднує потенційних покупців і постачальників; це вітрина для передових озброєнь, військових технологій і продуктів, це площа, щоб представити потреби і вимоги клієнтів.

Читайте також: Путін погрожує Україні війною у разі надання їй летальної зброї