Спорт
6 вересня 2017
Сьогодні Україна зіграє вирішальний матч за вихід в плей-оф Євробаскету
У нашої команди ще залишаються математичні шанси на продовження боротьби на чемпіонаті Європи.
news-image

Чоловіча національна збірна України з проведе заключний поєдинок групового етапу чемпіонату Європи з баскетболу проти команди Ізраїлю, передає «Є!» з посиланням на УНН.

Одна перемога в чотирьох поєдинках, розгромна поразка напередодні від Литви та останнє місце в секстеті В – таке нинішнє становище "жовто-блакитних". Навіть за таких обставин у нашої команди ще залишаються математичні шанси на продовження боротьби на чемпіонаті Європи.

Для цього потрібно обов'язково перемагати команду-господарку Ізраїль, котра має ідентичні показники з Україною за кількістю перемог/поразок. Також обов'язково потрібно, щоб до цього Італія перемагала Грузію.

У складі майбутніх суперників найрезультативнішим на турнірі є двометровий центровий Річард Хауелл, на рахунку якого в середньому за гру 17,8 очка + 5,8 підбирання. Зірковий форвард Ізраїлю, котрий виступатиме за чинного чемпіона НБА "Голден Стейт Ворріорс" - Омрі Касспі, набирає по 17,3 пунктів та 7,8 підбирань за гру. Також варто виділити розігруючого захисника "Гран Канарії" Мекела – 15,3 очки і 4 передачі.

Зауважимо, що в історії протистоянь команди зустрічалися шість разів і 5 із них перемогу святкували ізраїльтяни, але останній матч на Євробаскеті-2013 завершився на користь України (74:67).

Додамо також, сьогоднішнє протистояння команд стартуватиме о 20:45.

Читайте також:У Києві 9 та 10 вересня перекриють Майдан Незалежності та Хрещатик

Читайте також:Українські гімнасти здобули п'ять нагород на етапі Кубка світу у Варні