Шоу-біз та культура
7 вересня 2017
Гурт «Друга Ріка» презентував свою нову пісню (відео)
Новий сингл «Ти є я» - це драйвовий поп-рок з домішками інді.
news-image

Тепер можна сказати з упевненістю, що нова платівка групи «Друга Ріка» буде роком. Новий сингл «Ти є я» - це драйвовий поп-рок з домішками інді. Довгоочікуваний для команди трек отримав навіть дві назви: офіційне, про яку все зрозуміло без додаткових коментарів, і ще одну - «Cu r va»

Curva - в перекладі з іспанського «крива», на мові ж групи - «бездоганна». Це трек про любов, яка приходить тоді, коли її чекаєш найменше. Емоційний стан без якого, ймовірно, могло б бути і краще, але від якого ніхто не застрахований.

«На цей раз все на подив легко. Просто, це - найкраща пісня, яку хтось колись написав. І ми дякуємо, що Боги і музи вибрали для неї саме нас. Правда, я не розумію, чому і за що? Мабуть тому, що «Ти є я» - Валерій Харчишин, фронтмен групи «Друга Ріка».


Трек «Ти є я», як і попередні сингли «Монстр» і «Ангел», увійдуть до нової платівки гурту - «Піраміда». Реліз першого за три роки лонгплею запланований на кінець 2017. Незадовго до релізу «Друга Ріка» відіграє лайв в Данії і Норвегії, а для українських фанів команда планує акустичне шоу в Київському Freedom вже 30 вересня.

Читайте також: У Києві пройшла офіційна церемонія відкриття Євробачення (відео)
Читайте також: Вийшов перший епізод серіалу про зйомки Гри престолів (відео)