Події
7 вересня 2017
У Кабміні оголосили конкурс на главу Держрибагентства
Посадовий оклад для даної посади становить 13 тис. грн.
news-image

Кабінет міністрів України оголосив конкурс на посаду глави Державного агентства рибного господарства з посадовим окладом в 13 тис. грн.

Інформує «Є!», з посиланням на ua.interfax.com.ua.

Згідно з розпорядженням №611 від 6 вересня, документи від кандидатів на посаду приймаються до 16:00 22 вересня 2017 року.

Конкурсний відбір розпочнеться 10 жовтня 2017 року 10:00 на вул. Прорізна, 15, в Києві.

Посадовий оклад для даної посади становить 13 тис. грн.

Кандидат на посаду повинен мати ступінь магістра, загальний стаж роботи не менше семи років, досвід роботи на посадах державної служби категорій "А" або "Б", або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах у відповідній сфері - не менше трьох років.

Кандидат також зобов'язаний вільно володіти державною мовою, мати знання в сфері профільного і бюджетного законодавства.

Крім того, він зобов'язаний мати такі навички: встановлення цілей, пріоритетів і орієнтирів, управління проектами, організація роботи, бачити загальну картину, мати концептуальне і інноваційне мислення, бути відкритим, уміти вести ділові переговори і проводити публічні виступи.

Як повідомлялося, 30 серпня уряд тимчасово поклав обов'язки голови Держрибагентства на заступника голови агентства - Андрія Кравченка.

Читайте також: Кабмін дозволив надавати конфісковані кошти на ремонт доріг
Читайте також: Гриневич роз'яснила, як і коли вчителям підвищать зарплату