Київ
8 вересня 2017
За останню добу у Києві горіли три автівки, одна - під час руху
Жертв та постраждалих немає.
news-image

За останню добу столичні рятувальники тричі виїжджали на виклики щодо палаючих автомобілів. Про це повідомили у прес-службі ДСНС України у м. Києві, передає «Є!»

"07 вересня о 04:13 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що у дворі 4-поверхового житлового будинку по вул. Михайлівській, 22-Б, в автомобілі виникла пожежа... По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що пожежа сталася в припаркованому автомобілі Geely. Вже о 04:35 рятувальники ліквідували пожежу. Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік, лакофарбове покриття та салон автомобіля, крім того пошкоджено лакофарбове покриття поруч припаркованого автомобіля Kia Sportage.", - йдеться в повідомленні відомства.

Наступний виклик надійшов о 15:28. За даною інформацією по вул. Мінська, на проїжджій частині дороги під час руху в автомобілі виникла пожежа. Як виявилось, займання виникло в автомобілі Opel Omega. Вже о 16:15 пожежу було ліквідовано. Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік та салон автомобіля.

Останній виклик до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшов 08 вересня о 04:00 про те, що у дворі 5-поверхового житлового будинку по вул. Привокзальній, 14, в припаркованому автомобілі Renault Master виникла пожежа. Вже о 04:27 пожежу було ліквідовано. Внаслідок займання пошкоджено лакофарбове покриття та частково салон автомобіля.

Наразі причини усіх пожеж з’ясовуються.

На щастя, жертв та постраждалих немає.

Читайте також: У столиці горів тролейбус