Шоу-біз та культура
12 вересня 2017
Антоніо Бандерас зіграє Пабло Пікассо в телесеріалі «Геній»
Актор давно мріяв про таку роль.
news-image

У другому сезоні американського телесеріалу «Геній» іспанський актор Антоніо Бандерас нарешті зіграє персонаж, який завжди мріяв втілити на екрані, передає «Є!»

Йдеться про легендарного іспанського художника Пабло Пікассо, на чиїй біографії буде побудований сюжет.

Прем'єрні покази серіалу пройдуть у 2018 році на каналах National Geographic і FOX, після чого очікується світовий реліз картини в 170 країнах. «Геній» стане першим досвідом уродженця Малаги Антоніо Бандераса на американському телевізійному просторі.

«З мого боку присутня дуже велика зацікавленість в даному проекті. Зйомки пройдуть з початку листопада до кінця березня, а перші епізоди вийдуть на екрани вже в квітні або травні, - заявив актор. - Пабло Пікассо завжди зачаровував мене, я його дуже поважаю. До того ж, ми народилися на одній землі».

Проект «Геній» замислювався творцем Роном Ховардом як антологія життя великих діячів науки і мистецтва. Кожен сезон присвячений окремо взятому персонажу. Продюсери поки не розкривають сюжет другого сезону, але особливо виділяють новаторський підхід та внесок Пікассо в мистецтво XX століття.

Читайте також: Британський актор, що зіграв Волан-де-Морта, став громадянином Сербії