Шоу-біз та культура
12 вересня 2017
Наталя Могилевська присвятила танець Кузьмі Скрябіну і попросила пробачення (відео)
Від суддів пара отримала 29 балів і посіла перше місце в турнірній таблиці.
news-image

На телеканалі "1 + 1" десятого вересня відбувся третій прямий ефір оновленого проекту "Танці з зірками", темою якого стали "50 відтінків любові".
За результатами суми балів суддівської трійки Влада Ями, Катерини Кухар, MONATIK і глядачів, проект залишила пара Наталії Холоденко і Віталія Загоруйко.
Цікаво, що випуск провела Катерина Осадча, пояснивши, що її чоловік і незмінний ведучий "Танців з зірками" Юрій Горбунов залишився вдома з дитиною. Партнером Катерини на зоряному балконі став автор групи "Брати Гагаріни" Артем Гагарін.
Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко виконали повільний фокстрот під пісню близького друга співачки Кузьми "Старі фотографії". Артистка поділилася, що цей танець - вибачення перед співаком за все, а також розповіла про свої стосунки з чоловіками:

"У моєму житті було дуже багато любові, але свого справжнього чоловіка я ще не зустріла. Я була дуже жорстокою людиною. Зараз відчуваю, що моя любов десь поруч. Я постійно запитую себе, які уроки я повинна засвоїти і наскільки м'якше стати. Я розумію, що це моя проблема, але знаю, що буду хорошою і люблячою дружиною ".


Від суддів пара отримала 29 балів і посіла перше місце в турнірній таблиці.

Читайте також: Марічка Падалко дала ексклюзивне інтерв'ю у річницю свого весілля (фото)
Читайте також: Могилевська показалася до та після втрати 25 кілограмів (фото)