Суспільство
13 вересня 2017
На Харківщині поштарка зімітувала розбійний напад на себе
Жінка вкрала 5 тис. грн з каси.
news-image

У травні поточного року, у місті Вовчанськ, знаходячись на робочому місці,  53-річна поштарка зімітувала розбійний напад на себе. Про це повідомляє прес-служба Харківської прокуратури, передає «Є!»

"Жінка розсипала по підлозі та на робоче місце пральний порошок, розкидала по приміщенню предмети та зв'язала собі скотчем ноги та руки. Після цього зателефонувала своєму чоловіку та повідомила, що на неї невідомі скоїли розбійний напад. Він викликав працівників поліції.

Поліцейським жінка розповіла вигадану історію розбійного нападу на себе та про викрадення понад 5 тис. грн. з каси", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Проте у ході розслідування правоохоронці з'ясували, що розбій вигаданий та інсценований, а гроші жінці знадобилися, щоб віддати борг листоноші того ж  відділення зв'язку. 

Сьогодні у прокуратурі повідомили, що Вовчанський відділ Чугуївської місцевої прокуратури направив до суду обвинувальний акт за фактом завідомо неправдивого повідомлення про вчинення злочину, дачі завідомо неправдивих показань, заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем (ч. 2 ст. 383, ч. 2 ст. 384, ч. 2 ст. 191 КК України).

Читайте також: Патрульні Дніпра виявили крадія за допомогою смарт-годинника