Події
14 вересня 2017
На Вінниччині під гвинт гелікоптера потрапив агроном
40-річний чоловік загинув на місці.
news-image

13 вересня у Погребищенському районі під задній гвинт гелікоптера «МІ-2», який виконував роботи по внесенню хімікатів на полі, потрапив агроном сільськогосподарського підприємства. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події, передає «Є!» із посиланням на поліцію Вінницької області.

Пригода трапилась в селі Скибенці Погребищенського району.

"За попередньою інформацією слідства, при виконанні робіт по внесенню хімікатів на поля під час дозаправки гелікоптера водою, 40-річний агроном підприємства, наблизившись до працюючого авіатранспорту при нез’ясованих обставинах, потрапив під задній гвинт гелікоптера.

Внаслідок події житель Київської області отримав поранення, несумісні з життям та загинув на місці події", - повідомили у поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту), що карається позбавленням волі на строк до десяти років.

В рамках розслідування кримінального провадження призначено ряд експертиз, за висновками яких, будуть встановлені обставини події.

Читайте також: Викладач КНЕУ затриманий за вимагання хабара у студента-бюджетника