Війна
14 вересня 2017
З початку доби російські терористи тричі обстрілювали українські позиції
В районі Водяного близько 6 ранку зафіксовано неприцільний обстріл.
news-image

Протягом сьогоднішнього дня в районі проведення АТО активність російсько-окупаційних угрупувань була мінімальною. Вздовж всієї лінії розмежування від опівночі зафіксовано 3 обстріли наших позицій, один з яких характеризується як неприцільний. У той же час навіть від цих кількох вогневих провокацій постраждали українські воїни.

Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

У вечірньому зведенні зазначається: Так, близько 14-00 в результаті гранатометного обстрілу наших позицій поблизу селища Піски отримали поранення двоє українських військових. Їх відразу госпіталізували, на даний момент стан поранених оцінюється як середньої тяжкості.

Крім того, вранці поблизу Павлополя, на Приморському напрямку, бойовики випустили більше 20 мін калібру 82 міліметри і били з гранатометів по укріпленнях сил АТО.

А в районі Водяного близько 6 ранку зафіксовано неприцільний обстріл.

Варто додати, що незважаючи на зниження або підвищення активності російсько-окупаційних угрупувань, українські війська перебувають у повній готовності дати адекватну відповідь супротивнику. Сили АТО строго дотримуються перемир'я, проте при загостренні обстановки командири на позиціях самостійно визначають ступінь загрози особовому складу і приймають рішення на відкриття вогню.

Читайте також: До Польщі доставили партію американських танків та гаубиць (фото)
Читайте також: У КНДР пообіцяли «втопити» Японію, а США перетворити на «прах та темряву»